Route

Routebeschrijving naar Rudi Bloemgartensingel 53 te Amsterdam:

Met het openbaar vervoer:

Tram 17 (vanaf CS of Station Lelylaan, richting Osdorp/Dijkgraafplein) uitstappen op de eindhalte: Dijkgraafplein. Staand met het gezicht naar de Supercoop begint de Kwelderweg aan de rechterkant van het plein en dan achter de Supercoop weg. Op de Y-splitsing links aanhouden.Voor het water linksaf, loop tot aan het bruggetje, ga hier overheen en dan direct links, nr 53 is het vijfde huis.
Tram 1 (vanaf Muiderpoortstation en Leidseplein of Station Lelylaan, richting de Aker) uitstappen bij Inaristraat (een van de laatste haltes). Loop de Jacob Paffstraat in, aan het einde links, doorlopen tot nr 53.

Met de auto of fiets vanuit de stad:

Richting Osdorp over de Cornelis Lelylaan.
Met de fiets langs de Sloterplas richting Osdorpplein.
Vanaf het Osdorpplein de straat Tussenmeer volgen, helemaal uitrijden,
stoplichten rechtdoor en over de burg links Korte Water in, daarna direct rechts,
uitrijden en over het pleintje rijden, over het bruggetje is het linksaf, nr 53. Met de auto hier parkeren en dan verder lopen over het pleintje. Op straat parkeren is gratis.

Met de auto vanuit richting Haarlem, IJmuiden, Beverwijk:

Met de auto vanuit richting Amstelveen, Amersfoort, Utrecht via A-9:
Op de A-9 afslag Badhoevedorp/Osdorp/industrieterrein Lijnden, rechtdoor bij eerste stoplichten, rechtsaf bij tweede dan op rotonde rechtdoor en bij de stoplichten over de brug rechtsaf. Deze straat heet De Alpen en hier de vijfde straat links, is de Nisserstraat. Deze uitrijden, aan het einde linksaf, tot nr 53. Op straat parkeren is gratis.

Met de auto vanuit de richting Coentunnel :

Op de ring A-10 afslag S-105 Geuzenveld. Op de afrit rechtsaf, Burg. Roellstraat in. Bij stoplichten rechtdoor. Bij rotonde linksaf de Slotermeerlaan later President Allendelaan in. Helemaal uitrijden. Op verkeersplein rechtdoor de Ookmeerweg op. Na twee rotondes, steeds rechtdoor, komen er verkeerslichten, hier linksaf, De Alpen op. Hier de vijfde straat links, is de Nisserstraat. Deze uitrijden, aan het einde linksaf, tot nr 53. Op straat parkeren is gratis.

Met de auto vanaf de ring A-10 A’dam Zuid, Utrecht, Amersfoort, Amstelveen:

Afslag s-106 Osdorp. Richting Osdorp. Corn. Lelylaan uitrijden tot aan T-splitsing, linksaf. Bij tweede stoplichten rechtsaf, uitrijden tot een stuk na het blauwe kunstwerk, dan over de brug tweede straat rechts, Nisserstraat. Uitrijden tot het einde, linksaf tot nr. 53. Op straat parkeren is gratis.