Even voorstellen

Even voorstellen: Brigitte Heijink, sociaal- en arbeidspsycholoog (UvA) en hypnotherapeut en werkzaam in zelfstandige praktijk sinds 1992. Voorheen ook trainer en consultant voor verschillende organisaties en docent bij Academie Hypnos in Bussum.

Hoewel spanningsklachten de aanleiding hebben gevormd om mensen te begeleiden is dit inmiddels al lang niet meer het enige thema waarmee ik werk.

Hypnotherapie leent zich bij uitstek voor het behandelen van allerlei dieperliggende problematiek. We gaan hiermee op onderzoek naar de bron van een probleem in het verleden of heden, door het onbewuste aan te spreken. Hieruit volgt als vanzelf een verandering in de persoon. Geen persoonlijkheidsverandering maar meer balans, rust en eigenheid.

Verder is relatietherapie ook een optie, zowel voor stellen als voor andersoortige relaties (moeder-dochter, manager-medewerker, collega’s).

In consultancy ligt de expertise tevens op het werken met mensen. In groepen (teams of een afdeling), tweetallen of individueel worden de samenwerkingsverbanden verbeterd en de vaardigheden van iedere betrokkene geoptimaliseerd.

Online werken is zeker een optie en mogelijk via verschillende media.